Σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό

Πυρκαγιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Απριλίου, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα σε εργαστήρι αρτοποιίας που βρίσκεται στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας πήγαν στην σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

Διερευνάται κατά πόσο η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εργαστήρι.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE