Σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική - Φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό

Πυρκαγιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Απριλίου, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα σε εργαστήρι αρτοποιίας που βρίσκεται στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας πήγαν στην σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

Διερευνάται κατά πόσο η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εργαστήρι.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.