ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου κατασκευαστικά έργα στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου Πυργών

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου κατασκευαστικά έργα στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου Πυργών

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου κατασκευαστικά έργα στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου Πυργών, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν δύο περίπου μήνες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυργών αναφέρει πως «το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ενημερώσει ότι την Παρασκευή 15 Απριλίου θα ξεκινήσουν νέα κατασκευαστικά έργα στην δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου και ως εκ τούτου η διέλευση οχημάτων κάτω από τη γέφυρα θα απαγορεύεται και από τις δύο κατευθύνσεις».

Προστίθεται ότι «έχουν γίνει διευθετήσεις όπως η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία να είναι ανοικτή. Οι κάτοικοι που διαμένουν στη ανατολική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου (μετά το περίπτερο και στην περιοχή του παλαιού δρόμου) θα πρέπει να μεταβούν στην δυτική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου μέσω του παλαιού δρόμου και της μικρής γέφυρας παρά το νέο Κοιμητήριο ή να χρησιμοποιήσουν την είσοδο από Σιά».

Ανοικτή θα είναι επίσης «η νέα είσοδος για Λεμεσό που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου. Οι κάτοικοι που διαμένουν στη δυτική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου θα μπορούν να μεταβούν στην είσοδο αυτή μέσω της μικρής γέφυρας παρά το νέο Κοιμητήριο ή να χρησιμοποιήσουν την παλιά είσοδο για Λεμεσό που βρίσκεται μετά τα θερμοκήπια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η έξοδος Κόρνου από Λευκωσία θα είναι ανοικτή. Η πρόσβαση στην κυρίως Κοινότητα Πυργών θα γίνεται μέσω του παλαιού δρόμου και της μικρής γέφυρας που βρίσκεται παρά το νέο Κοιμητήριο στη συμβολή με δρόμο προς το λατομείο της Σκύρα-Λίμα».

Ακόμα η έξοδος Κόρνου από Λεμεσό θα είναι ανοικτή με υποχρεωτική κατεύθυνση αριστερά προς την Κοινότητα. Η έξοδος από την κυρίως Κοινότητα για μετάβαση στις γύρω Κοινότητες/υπηρεσίες, θα γίνεται και πάλι μέσω της μικρής γέφυρας που βρίσκεται παρά το νέο Κοιμητήριο».

Στην ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών αναφέρει πως «οι συγκεκριμένες διευθετήσεις θα προκαλέσουν αρκετή ταλαιπωρία και γι’αυτό απολογείται προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Είχαμε εξ αρχής εκφράσει τους προβληματισμούς μας γι’ αυτή τη διευθέτηση αλλά ο σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα του έργου δεν επέτρεπαν την όποια αλλαγή».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο «καλεί τους κατοίκους όπως συμμορφώνονται με τα οδικά σήματα που θα τοποθετηθούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους μέσω της μικρής γέφυρας. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη διευθέτηση αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ για περίπου δυο μήνες».

Πηγη: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούςΟλοκληρώθηκε το συμφωνητικό για τη διαχείρηση ανάπτυξης του Λιμανιού Λάρνακας - Μέχρι αύριο το αργότερο η συμφωνία

Ολοκληρώθηκε το συμφωνητικό για τη διαχείρηση ανάπτυξης του Λιμανιού Λάρνακας - Μέχρι αύριο το αργότερο η συμφωνία

Ολοκληρώθηκε το συμφωνητικό, το οποίο θα υπογράφει μεταξύ της Αρχής Λιμένων, της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας και του υπουργείου Μεταφορών, που έχουν την ευθύνη να διαχειριστούν την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top