Πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο οι μαθήτριες που κατανάλωσαν αλκοόλ σε Γυμνάσιο

Πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο οι μαθήτριες που κατανάλωσαν αλκοόλ σε Γυμνάσιο

Μαθήτριες σχολείου της επαρχίας Λάρνακας φέρονται να κατανάλωσαν αλκοόλ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβαν εξιτήριο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν πως γύρω στις 12.20 της Τετάρτης 13 Απριλίου, λήφθηκε ειδοποίηση από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, σύμφωνα με την οποία μαθητές Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, φέρονται να κατανάλωσαν αλκοόλ.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Σχολείο και από έρευνες "διαπιστώθηκε ότι έξι μαθήτριες κατανάλωσαν αλκοόλ" και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τρεις από αυτές στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι τρεις μαθήτριες εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου Λάρνακας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE