Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε συνολικά 498 κροτίδες.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE