Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε συνολικά 498 κροτίδες.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE