Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε συνολικά 498 κροτίδες.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.