Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε συνολικά 498 κροτίδες.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE