Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Έμπλεξε 20χρονος: Εντοπίστηκαν στην κατοχή του σχεδόν 500 κροτίδες

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε συνολικά 498 κροτίδες.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE