LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη της

Ο πρώην σύζυγός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φέντερλαϊν ευχήθηκε σε εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι, μετά την είδηση ​​ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί.

«Της εύχεται τα καλύτερα για μια ευτυχισμένη, υγιή εγκυμοσύνη και συγχαίρει εκείνη και τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς ήταν στα πλάνα τους να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί», δήλωσε στο NBC News τη Δευτέρα ο δικηγόρος του πρώην χορευτή, Μαρκ Βίνσεντ Κάπλαν.Ο 44χρονος Κέβιν Φέντερλαϊν ήταν παντρεμένος με την Μπρίτνεϊ Σπιαρς από το 2004 έως το 2007 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

Η Κέβιν Φέντερλαϊν έχει άλλα τέσσερα επιπλέον παιδιά από άλλες σχέσεις του. Την 19χρονη Kόρι και τον 17χρονο γιο Κέιλεμπ, τον οποίο απέκτησε με την πρώην αρραβωνιαστικιά Σαρ Τζάκσον, και την 10χρονη κόρη Τζόρνταν και την 8χρονη κόρη Πείτον με την τωρινή σύζυγο του Βικτόρια Πρινς.Η 40χρονη τραγουδίστρια της ποπ, αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι, με ανάρτησή της τη Δευτέρα (11/4). Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης αφού πήρε βάρος μετά τις πρόσφατες διακοπές τους στη Χαβάη και βγήκε θετικό. Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει άλλα δύο παιδιά.

Η είδηση ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος​​, έρχεται μετά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια απαγορευόταν να τεκνοποιήσει, ενώ βρισκόταν υπό την 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, από την οποία απαλλάχτηκε πριν μερικούς μήνες και είναι πλέον ελεύθερη.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που περιμένει το τρίτο της παιδί, πέρασε πολλά λόγω της κηδεμονίας του πατέρα της, η οποία κράτησε για 13 χρόνια, είναι πια ελεύθερη και ζει τον έρωτά της. Στο πλευρό της είναι ο αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι που δεν της χαλά φυσικά χατίρι.Είναι τρελά ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι και δεν το κρύβει. Η διάσημη pop τραγουδίστρια που έγινε Viral με τις γυμνές πόζες ζει τον έρωτά της και είναι ενθουσιασμένη.

Είναι τρελά ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι και δεν το κρύβει. Η διάσημη pop τραγουδίστρια που έγινε Viral με τις γυμνές πόζες ζει τον έρωτά της και είναι ενθουσιασμένη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top