Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Εννέα πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες εντόπισε και κατάσχεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη κροτίδων σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή, όπου εντόπισαν σταθμευμένο, ένα αυτοκίνητο. Στη θέση του οδηγού, βρισκόταν 19χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν εννιά πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες διαφόρων τύπων.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε σχετικά και αναμένεται να κατηγορηθεί σχετικά με το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE