MasterChef: Ο Νικήτας «ισοπέδωσε» τον Κουτσόπουλο με το σχόλιό του - «Μην το πάρετε προσωπικά»

MasterChef: Ο Νικήτας «ισοπέδωσε» τον Κουτσόπουλο με το σχόλιό του - «Μην το πάρετε προσωπικά»

Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας τέθηκαν επί τάπητος στο MasterChef με τους διαγωνιζόμενους και τους τρεις κριτές να συζητούν τα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αστοχίες των πιάτων.

 Στη συζήτηση πρωταγωνίστησε η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέτρεψε τα πάντα στις ομάδες με τα πλεονεκτήματα που είχε ως άσσους στο μανίκι της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτούσε τους συμπαίκτες της πως ένιωσαν που ήταν αρχηγός της ομάδας και πως συνεργάστηκαν. Η σειρά του Νικήτα Μπατσικούρα ήρθε κι έστειλε τον chef «αδιάβαστο».

 «Chef όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά». Τα σχόλια που ακούστηκαν από τους συμπαίκτες του ήταν: «Σας είπε κοντό. Το σκότωσες». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρκέστηκε στο να σηκώσει το φρύδι και να χαμογελάσει.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.