Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Εννέα πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες εντόπισε και κατάσχεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη κροτίδων σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή, όπου εντόπισαν σταθμευμένο, ένα αυτοκίνητο. Στη θέση του οδηγού, βρισκόταν 19χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν εννιά πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες διαφόρων τύπων.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε σχετικά και αναμένεται να κατηγορηθεί σχετικά με το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE