Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Έριχνε κροτίδες ανενόχλητος 19χρονος – Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα στο όχημά του

Εννέα πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες εντόπισε και κατάσχεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη κροτίδων σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή, όπου εντόπισαν σταθμευμένο, ένα αυτοκίνητο. Στη θέση του οδηγού, βρισκόταν 19χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν εννιά πακέτα, που περιείχαν συνολικά 180 κροτίδες διαφόρων τύπων.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε σχετικά και αναμένεται να κατηγορηθεί σχετικά με το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE