Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/4) μετά από δύο τροχαία ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ύψος του Τσιρείου, στο δρόμο προς Λευκωσία, συγκρούστηκαν τρία οχήματα μεταξύ τους.

Παράλληλα, στον δρόμο προς Πάφο συγκρούστηκαν έξι οχήματα μεταξύ τους. Λόγω των τροχαίων ατυχημάτων, προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.