Τρομάζουν οι δηλώσεις Έλληνα που ζει Σαγκάη - Μία πρωτόγνωρη καραντίνα και ένα σκληρό lockdown

Τρομάζουν οι δηλώσεις Έλληνα που ζει Σαγκάη -  Μία πρωτόγνωρη καραντίνα και ένα σκληρό lockdown

Απίστευτη ανησυχία προκαλεί το σκληρό lockdown στη Σαγκάη υπό τον φόβο διασποράς του κορωνοϊου., Οι 25 εκατ. κάτοικοι της πόλης παραμένουν στο σπίτι τους, δίχως να μπορούν να βγουν ούτε στο μπαλκόνι τους. Παρόλα αυτά, υπάρχει διάχυτη ανησυχία για την περίπτωση, στην οποία το τεστ θα βγει θετικό.

Πολλοί είναι εκείνοι που τρέμουν στην ιδέα ότι δεν θα ξαναδούν το κατοικίδιό τους. Εκατοντάδες χιλιάδες απομακρύνονται δια της βιας από τους ιδιοκτήτες τους και θανατώνονται. Ιστορίες τρόμου κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με τη μοίρα των κατοικίδιων, με ένα βίντεο να απεικονίζει τη δολοφονία ενός σκύλου με φτυάρι.

Δεν είναι το μόνα σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν. Διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι όσοι μολύνονται απ’ τον κορωνοϊό μεταφέρονται σε απομακρυσμένους χώρους καραντίνας, ενώ ακόμη και μικρά παιδιά χωρίζονται από τους γονείς τους.

Σε περιγραφή του στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Αλέξανδρος Οικονόμου κάτοικος της Σαγκάη για το πως βιώνουν οι άνθρωποι αυτή την κατάσταση.
Συγκεκριμένα ανέφερε, βρίσκονται στο σπίτι τις τελευταίες 16 μέρες και απαγορεύεται από τον νόμο να βγουν έξω και όλο αυτό γίνεται για να μην έχουν κρούσματα.

«Έρχονται εθελοντές από το κράτος και κάθε μέρα σχεδόν παρέχει δωρεάν PCR τεστ», είπε χαρακτηριστικά.  Σημείωσε επίσης πως αυτό το γεγονός προκαλεί αγανάκτηση σε πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και φωνάζουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE