Έτρεχαν και έκαναν φασαρία - Κατασχέθηκαν τέσσερις μοτοσικλέτες - Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Έτρεχαν και έκαναν φασαρία - Κατασχέθηκαν τέσσερις μοτοσικλέτες - Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, καθώς επίσης και της πάταξης της οχληρίας από μοτοσικλέτες που έχουν υποστεί μετατροπές, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν χθες Παρασκευή 15/4 το βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο (19.00-05.00), τροχονομικούς έλεγχους σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έγιναν 65 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού (με πιθανές μηχανικές μετατροπές), οι οδηγοί των οποίων προκαλούσαν οχληρία στον παραλιακό δρόμο και στην περιοχή του εναερίου.

Επίσης, εντοπίστηκαν τρεις οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλοι δύο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια, με μοναδικό στόχο την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE