Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας
Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Στον τάκο βγήκαν η Φανή και ο Νικήτας.
Η Καλλιόπη έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και έσωσε τον Νικήτα και έτσι αυτός ανέβηκε στον εξώστη και τη θέση του πήρε ο Νίκος.
Οι δύο παίκτες διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους και από την δοκιμασία αντιγραφής πιάτου οι κριτές αποφάσισαν πως ο Νίκος είναι αυτός που θα αποχωρήσει.
Ωστόσο, η Φανή έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.
«Σεφ θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δε μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους», είπε με δάκρυα στα μάτια ενώ όλοι την κοιτούσαν άφωνοι.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




