ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη η πλατεία στα Μανδριά της Πάφου - Kόστισε 765 χιλιάδες ευρώ

Έτοιμη η πλατεία στα Μανδριά της Πάφου - Kόστισε 765 χιλιάδες ευρώ

Oλοκληρώθηκε στην κοινότητα Μανδριά της Επαρχίας Πάφου η διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας και εφαπτόμενων δρόμων με δαπάνη €764.990,00 πλέον Φ.Π.Α. μέσω κρατικών αναπτυξιακών δαπανών της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, με την ολοκλήρωση του έργου, τέχει ευπρεπισθεί και αναβαθμιστεί σημαντικά ο πυρήνας με χώρους στάθμευσης και χώρους όπου μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις κ.α.

Ήδη, σημείωσε, στο κέντρο της κοινότητας λειτουργεί αριθμός καφεστιατορίων/ ταβερνών τα οποία επισκέπτεται μεγάλος αριθμός ντόπιων και επισκεπτών, ενώ ο υπό αναφορά εξωραισμός βελτιώνει το περιβάλλον και αναμένεται να βοηθήσει περαιτέρω την περιοχή.

Το έργο, είπε στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου, άρχισε μέσα στο 2021 και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Στην κοινότητα θα αρχίσει φέτος και η ριζική βελτίωση υφιστάμενου κοινοτικού κτιρίου που θα λειτουργήσει ως Πολιτιστικό Κέντρο για εξυπηρέτηση και γειτονικών κοινοτήτων με εκτιμώμενη δαπάνη περί τα 405.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ με ολοκλήρωση εντός του 2023.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top