Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, έξω από υποστατικό στην Πάφο, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τόσο ο 31χρονος όσο και ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 3 μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE