Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, έξω από υποστατικό στην Πάφο, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τόσο ο 31χρονος όσο και ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 3 μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE