Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, έξω από υποστατικό στην Πάφο, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τόσο ο 31χρονος όσο και ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 3 μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE