Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μετά από τη διενέργειαό 16740 τεστ, ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 88 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 44 στην Κερύνεια, τα 28 στην Αμμόχωστο, τα 9 στη Μόργου, τα 8 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.621.140 τεστ, εντοπίστηκαν 91.971 και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 232. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2798 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 31, 3 στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.