Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μετά από τη διενέργειαό 16740 τεστ, ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 88 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 44 στην Κερύνεια, τα 28 στην Αμμόχωστο, τα 9 στη Μόργου, τα 8 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.621.140 τεστ, εντοπίστηκαν 91.971 και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 232. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2798 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 31, 3 στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.