Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μετά από τη διενέργειαό 16740 τεστ, ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 88 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 44 στην Κερύνεια, τα 28 στην Αμμόχωστο, τα 9 στη Μόργου, τα 8 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.621.140 τεστ, εντοπίστηκαν 91.971 και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 232. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2798 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 31, 3 στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE