Εξαφανίστηκε από την οικία της 22χρονη στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Εξαφανίστηκε από την οικία της 22χρονη στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 17/4/2022, από την οικία όπου εργάζεται στη Λεμεσό, η ISHA TAMANG, 22 ετών από το Νεπάλ.

Η 22χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55 μ. περίπου, μελαχρινή, λεπτής σωματικής διάπλασης, με ίσια καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.