Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο - Το Τμήμα Φυλακών στην Πορεία Χριστοδούλας - Δείτε βίντεο

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο - Το Τμήμα Φυλακών στην Πορεία Χριστοδούλας - Δείτε βίντεο

Κάθε χρόνο οι Φυλακές Κύπρου, Διεύθυνση, προσωπικό και κρατούμενοι συμμετέχουν στην Πορεία Χριστοδούλας για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

Ο σκοπός μιας σύγχρονης σωφρονιστικής υπηρεσίας είναι να βοηθήσει τον κάθε κρατούμενο ξεχωριστά και συλλογικά να αναπτυχθεί θετικά, καλλιεργώντας αξίες και αποκτώντας υγιείς στάσεις ζωής, ώστε να επανενταχθεί με τον ομαλότερο τρόπο στην ελεύθερη κοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες στη Φυλακή που να  διατηρούν γέφυρες επανασύνδεσης με την ελεύθερη κοινωνία, χωρίς ποτέ οι έγκλειστοι να αποκόπτονται από αυτή.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE