Ανέκοψαν όχημα φορτωμένο με κροτίδες και πυροτεχνήματα - Στο τμήμα ο 26χρονος οδηγός

Ανέκοψαν όχημα φορτωμένο με κροτίδες και πυροτεχνήματα - Στο τμήμα ο 26χρονος οδηγός

Σε νέα κατάσχεση αριθμού κροτίδων και πυροτεχνημάτων προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας. Οι κροτίδες και πυροτεχνήματα εντοπίστηκαν στην κατοχή 26χρονου, μετά από ανακοπή και έρευνα στο αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο τον 26χρονο, λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, 400 κροτίδες και 75 πυροτεχνήματα, τα οποία κατακρατήθηκαν για εξετάσεις.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE