Ανέκοψαν όχημα φορτωμένο με κροτίδες και πυροτεχνήματα - Στο τμήμα ο 26χρονος οδηγός

Ανέκοψαν όχημα φορτωμένο με κροτίδες και πυροτεχνήματα - Στο τμήμα ο 26χρονος οδηγός

Σε νέα κατάσχεση αριθμού κροτίδων και πυροτεχνημάτων προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας. Οι κροτίδες και πυροτεχνήματα εντοπίστηκαν στην κατοχή 26χρονου, μετά από ανακοπή και έρευνα στο αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο τον 26χρονο, λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, 400 κροτίδες και 75 πυροτεχνήματα, τα οποία κατακρατήθηκαν για εξετάσεις.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE