ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό παραίτηση όλη η «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα - «Ή αυτός ή εγώ» δηλώνει ο «πρωθυπουργός»

Υπό παραίτηση όλη η «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα - «Ή αυτός ή εγώ» δηλώνει ο «πρωθυπουργός»

Σε παραίτηση του ιδίου και της «κυβέρνησής» του φέρεται να οδηγεί την αντιπαράθεσή του με τον «υπουργό δημοσιονομικών», Σουνάτ Ατούν, ο «πρωθυπουργός», Φαίζ Σουτζούογλου, ο οποίος σύμφωνα με τα πλείστα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αργά το απόγευμα μαζί με τους εταίρους του, Ερχάν Αρικλί και Φικρί Ατάογλου έδωσαν στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ την επιστολή παραίτησης της «κυβέρνησης».

‘Η αυτός ή εγώ» φέρεται να είπε ο κ. Σουτζούογλου στον Ερσίν Τατάρ, στον οποίο νωρίτερα είχε δώσει επιστολή, ζητώντας του να παύσει τον Σουνάτ Ατούν, αλλά ο κ. Τατάρ δεν το έπραξε και ζήτησε να «αξιολογήσει το θέμα».

Η αντιπαράθεση – κρίση μεταξύ των Σουτζούογλου και Ατούν κρατεί εδώ και μέρες λόγω των όσων επικρατούν στην «αρχή ηλεκτρισμού». Ο «πρωθυπουργός» ανακοίνωσε μειώσεις στην τιμή του ρεύματος προ ημερών και συμφωνία με αποδοχή των αιτημάτων της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen. Και με τα δύο ο Ατούν διαφώνησε δημοσίως. Φέρεται δε να μην αποδέχθηκε σήμερα τις παραινέσεις να παραιτηθεί για να τελειώσει η κρίση στην «κυβέρνηση».

Τα τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απόφαση πλέον εναπόκειται στον Ερσίν Τατάρ για το μέλλον της «κυβέρνησης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top