Συνολικά 189 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Συνολικά 189 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Συνολικά 189 κρούσματα εντοπίστηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα από 9408 εξετάσεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα τα 90 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 30 στην Κερύνεια, τα 46 στην Αμμόχωστο, 19 στη Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή της Λεύκας.

Συνολικά μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.669.155 διαγνωστικοί έλεγχοι και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τις 92.421. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2173, εκ των οποίων οι 23 στο νοσοκομείο πανδημίας. Κανένας ασθενής δεν βρίσκεται στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι 235.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 367 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE