Συνολικά 189 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Συνολικά 189 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Συνολικά 189 κρούσματα εντοπίστηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα από 9408 εξετάσεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα τα 90 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 30 στην Κερύνεια, τα 46 στην Αμμόχωστο, 19 στη Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή της Λεύκας.

Συνολικά μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.669.155 διαγνωστικοί έλεγχοι και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τις 92.421. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2173, εκ των οποίων οι 23 στο νοσοκομείο πανδημίας. Κανένας ασθενής δεν βρίσκεται στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι 235.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 367 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE