Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Να μας συγχωρέσουν οι Κύπριοι διαιτητές (ιδιαίτερα ο πρόεδρος τους Γιώργος Πάπουτσος), αλλά βρήκαμε όλοι την ησυχία μας, από τότε που… κατεβαίνουν ξένοι και για τον αγωνιστικό χώρο.

Την τελευταία αγωνιστική για παράδειγμα, μετά τα τρία παιχνίδια του πρώτου γκρουπ, η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με τις καλές, μέτριες ή κακές εμφανίσεις των ομάδων και των παιχτών κι όχι με την διαιτησία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE