Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Να μας συγχωρέσουν οι Κύπριοι διαιτητές (ιδιαίτερα ο πρόεδρος τους Γιώργος Πάπουτσος), αλλά βρήκαμε όλοι την ησυχία μας, από τότε που… κατεβαίνουν ξένοι και για τον αγωνιστικό χώρο.

Την τελευταία αγωνιστική για παράδειγμα, μετά τα τρία παιχνίδια του πρώτου γκρουπ, η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με τις καλές, μέτριες ή κακές εμφανίσεις των ομάδων και των παιχτών κι όχι με την διαιτησία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE