Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Κοστίζουν, αλλά περνάμε καλά με τους ξένους ρεφ!

Να μας συγχωρέσουν οι Κύπριοι διαιτητές (ιδιαίτερα ο πρόεδρος τους Γιώργος Πάπουτσος), αλλά βρήκαμε όλοι την ησυχία μας, από τότε που… κατεβαίνουν ξένοι και για τον αγωνιστικό χώρο.

Την τελευταία αγωνιστική για παράδειγμα, μετά τα τρία παιχνίδια του πρώτου γκρουπ, η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με τις καλές, μέτριες ή κακές εμφανίσεις των ομάδων και των παιχτών κι όχι με την διαιτησία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE