Σέξι και στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα – Ταξίδι αναψυχής για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

Σέξι και στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα – Ταξίδι αναψυχής για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

H Ελένη Φουρέιρα άφησε για λίγο την Αθήνα και πετάχτηκε μέχρι το Λονδίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media συνηθίζει να αναδεικνύει το στιλ της και αποδεικνύει ότι είναι πάντα στη μόδα.

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα λευκό τοπ, με λευκή φόρμα τα οποία συνδύασε με ένα κολεγιακό τζάκετ σε πράσινο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Πάντως από ότι φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα ξύπνησε από νωρίς για να απολαύσει τις ομορφιές της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE