Σέξι και στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα – Ταξίδι αναψυχής για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

Σέξι και στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα – Ταξίδι αναψυχής για το Πάσχα - Δείτε φωτογραφίες

H Ελένη Φουρέιρα άφησε για λίγο την Αθήνα και πετάχτηκε μέχρι το Λονδίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media συνηθίζει να αναδεικνύει το στιλ της και αποδεικνύει ότι είναι πάντα στη μόδα.

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα λευκό τοπ, με λευκή φόρμα τα οποία συνδύασε με ένα κολεγιακό τζάκετ σε πράσινο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Πάντως από ότι φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα ξύπνησε από νωρίς για να απολαύσει τις ομορφιές της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE