Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 15χρονος ύστερα από πυροβολισμό στο κεφάλι

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 15χρονος ύστερα από πυροβολισμό στο κεφάλι

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το thestival, τον 15χρονο πυροβόλησε συνομήλικος φίλος του.

Το δραματικό συμβάν εκτυλίχθηκε στο σπίτι του μαθητή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος του θύματος τού πρότεινε να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνομήλικος φίλος του θύματος και ο πατέρας του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνώνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE