Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Με πρωινές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα, πριν ο Νιλ Λένον ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση τα σημερινά δεδομένα άπαντες θα είναι στη διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Με αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.