Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Με πρωινές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα, πριν ο Νιλ Λένον ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση τα σημερινά δεδομένα άπαντες θα είναι στη διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Με αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE