Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Με πρωινές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα, πριν ο Νιλ Λένον ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση τα σημερινά δεδομένα άπαντες θα είναι στη διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Με αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.