Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Φουλάρει... χωρίς off για τον πρώτο ημιτελικό

Με πρωινές προπονήσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα, πριν ο Νιλ Λένον ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση τα σημερινά δεδομένα άπαντες θα είναι στη διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Με αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE