Πήγε για εκκλησιασμό και βρέθηκε τραυματισμένος στο μάτι απο κροτίδα - Η κατάσταση της υγείας του

Πήγε για εκκλησιασμό και βρέθηκε τραυματισμένος στο μάτι απο κροτίδα - Η κατάσταση της υγείας του

Την ίδια ώρα που η Αστυνομία κάνει σοβαρές εκκλήσεις για προσοχή και ασφάλεια τις ημέρες του Πάσχα , ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα, την ίδια ώρα κάποιοι δεν τις λαμβάνουν υπόψη.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, γύρω στις 20:30 το βράδυ, νεαρός μετέβη σε εκκλησίαστην Πάφο για τη θεία λειτουργία, όταν άγνωστοι έριξαν κροτίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξί του μάτι.

Συγκεκριμένα θραύσμα απο την κροτίδα τύπησε στο μάτι τον 24χρονο με αποτέλεσμα να μεταφερθει στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

Οι γιατροί διαπιστώσαν ότι υπέστη αιμάτωμα στο δεξί μάτι. Αμεσα του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη και στη συνέχεια απολύθηκε.

Εντομεταξύ, στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε πυροτεχνουργός οπου και εξέτασε τη σκηνή όπως και μέλη της Αστυνομίας, όπου εντοπίσαν θραύσματα.

Απο έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εργοστασιακή κροτίδα, η οποία ωστόσο υπέστη μετατροπές.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται , την ιδια στιγμή που οι αρμοδιοι φορείς συνεχίζουν τις εκκλήσεις σε νεαρούς για ένα Πάσχα με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.