Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών για να δει τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδες pelop.gr, η 33χρονη ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα).


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE