Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών για να δει τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδες pelop.gr, η 33χρονη ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα).


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE