Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών για να δει τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδες pelop.gr, η 33χρονη ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα).


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE