Έριξαν πέτρες και βόμβες «μολότοφ» σε πυροσβέστες - Με προβλήματα και τραυματισμούς το Μ. Σάββατο σε όλη την Κύπρο
24.04.2022 - 11:04
Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8.20 το βράδυ του Μ. Σαββάτου στη Λεμεσό από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησία 51χρονου. Κατά τον πιο πάνω χρόνο το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια.
Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος.
Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.