Έριξαν πέτρες και βόμβες «μολότοφ» σε πυροσβέστες - Με προβλήματα και τραυματισμούς το Μ. Σάββατο σε όλη την Κύπρο
24.04.2022 - 11:04
Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8.20 το βράδυ του Μ. Σαββάτου στη Λεμεσό από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησία 51χρονου. Κατά τον πιο πάνω χρόνο το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια.
Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος.
Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.