Έριξαν πέτρες και βόμβες «μολότοφ» σε πυροσβέστες - Με προβλήματα και τραυματισμούς το Μ. Σάββατο σε όλη την Κύπρο
24.04.2022 - 11:04
Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8.20 το βράδυ του Μ. Σαββάτου στη Λεμεσό από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησία 51χρονου. Κατά τον πιο πάνω χρόνο το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια.
Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος.
Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.