Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Συνολικά σε 167 περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρό. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 158 πυρκαγιές, 7 Ειδ. Εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Όπως τονίζει σε ανάρτηση του, οι πυρκαγιές κυρίως αφορούσαν τις διάφορες δραστηριότητες νεαρών και μη,εξ αφορμής του «εθίμου» της λαμπρατζιάς και είχαν να κάνουν με καύσεις ξύλων και άχρηστων υλικών, καύσεις πλαστικών κάλαθων, καύσεις παλιών ελαστικών, παλιών οχημάτων.

Σε μία περίπτωση στο Ζακάκι Λεμεσού υπήρξε πυρκαγιά σε οικία από αναμμένο κερί με ζημιές σε εξοπλισμό και στη βαφή της οικίας, ενώ όπως αναφέρει διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Υπηρεσίας. 

Τα περιστατικά ανταπόκρισης σε πυρκαγιές κατανέμονται ως εξής:

  • Λευκωσία - 58
  • Λεμεσός - 28
  • Λάρνακα-43
  • Πάφος-13
  • Αμμόχωστος-8
  • ΕΜΑΚ-8 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.