Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Συνολικά σε 167 περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρό. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 158 πυρκαγιές, 7 Ειδ. Εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Όπως τονίζει σε ανάρτηση του, οι πυρκαγιές κυρίως αφορούσαν τις διάφορες δραστηριότητες νεαρών και μη,εξ αφορμής του «εθίμου» της λαμπρατζιάς και είχαν να κάνουν με καύσεις ξύλων και άχρηστων υλικών, καύσεις πλαστικών κάλαθων, καύσεις παλιών ελαστικών, παλιών οχημάτων.

Σε μία περίπτωση στο Ζακάκι Λεμεσού υπήρξε πυρκαγιά σε οικία από αναμμένο κερί με ζημιές σε εξοπλισμό και στη βαφή της οικίας, ενώ όπως αναφέρει διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Υπηρεσίας. 

Τα περιστατικά ανταπόκρισης σε πυρκαγιές κατανέμονται ως εξής:

  • Λευκωσία - 58
  • Λεμεσός - 28
  • Λάρνακα-43
  • Πάφος-13
  • Αμμόχωστος-8
  • ΕΜΑΚ-8 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE