Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Πυροσβεστικής

Συνολικά σε 167 περιστατικά ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρό. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 158 πυρκαγιές, 7 Ειδ. Εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Όπως τονίζει σε ανάρτηση του, οι πυρκαγιές κυρίως αφορούσαν τις διάφορες δραστηριότητες νεαρών και μη,εξ αφορμής του «εθίμου» της λαμπρατζιάς και είχαν να κάνουν με καύσεις ξύλων και άχρηστων υλικών, καύσεις πλαστικών κάλαθων, καύσεις παλιών ελαστικών, παλιών οχημάτων.

Σε μία περίπτωση στο Ζακάκι Λεμεσού υπήρξε πυρκαγιά σε οικία από αναμμένο κερί με ζημιές σε εξοπλισμό και στη βαφή της οικίας, ενώ όπως αναφέρει διασώθηκε σκυλάκι από μέλη της Υπηρεσίας. 

Τα περιστατικά ανταπόκρισης σε πυρκαγιές κατανέμονται ως εξής:

  • Λευκωσία - 58
  • Λεμεσός - 28
  • Λάρνακα-43
  • Πάφος-13
  • Αμμόχωστος-8
  • ΕΜΑΚ-8 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE