Νέος τραυματισμός το βράδυ της Ανάστασης - Εξερράγη κροτίδα στο χέρι 56χρονου

Νέος τραυματισμός το βράδυ της Ανάστασης - Εξερράγη κροτίδα στο χέρι 56χρονου

Η Αστυνομία διερευνά τέταρτο περιστατικό τραυματισμού από κροτίδα, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης.  

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. στις 23/4/2022, ενώ 56χρονος βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στην επαρχία Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε όταν εξερράγη στο δεξί του χέρι, εργοστασιακή κροτίδα.

Ο 56χρονος μετέβη σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη απώλεια δέρματος στην παλάμη και σε δύο δάκτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE