Νέος τραυματισμός το βράδυ της Ανάστασης - Εξερράγη κροτίδα στο χέρι 56χρονου

Νέος τραυματισμός το βράδυ της Ανάστασης - Εξερράγη κροτίδα στο χέρι 56χρονου

Η Αστυνομία διερευνά τέταρτο περιστατικό τραυματισμού από κροτίδα, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης.  

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. στις 23/4/2022, ενώ 56χρονος βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στην επαρχία Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε όταν εξερράγη στο δεξί του χέρι, εργοστασιακή κροτίδα.

Ο 56χρονος μετέβη σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη απώλεια δέρματος στην παλάμη και σε δύο δάκτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE