Συνεχάρη τον Μακρόν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - «Είναι σημαντική μέρα για όλο τον κόσμο»

Συνεχάρη τον Μακρόν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - «Είναι σημαντική μέρα για όλο τον κόσμο»

Συγχαρητήρια στον Εμανουέλ Μακρόν για την επανεκλογή του στην Προεδρία της Γαλλίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή το βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  ανέφερε: "Συγχαρητήρια Εμανουέλ Μακρόν για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων σας".

"Η σημερινή είναι μια σημαντική μέρα για τη Γαλλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και για όλο τον κόσμο", σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.