«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, από τον θάνατο μίας 17χρονης κοπέλας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για τη οικογένεια και τους φίλους της Φ.Β., η οποία έπασχε από σπάνια νόσο από τα 14 χρόνια και δυστυχώς κατέληξε νικημένη από τον θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου”, ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου. Συναθλητές της και συμμαθητες της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος, τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου κοριτσιού, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE