«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, από τον θάνατο μίας 17χρονης κοπέλας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για τη οικογένεια και τους φίλους της Φ.Β., η οποία έπασχε από σπάνια νόσο από τα 14 χρόνια και δυστυχώς κατέληξε νικημένη από τον θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου”, ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου. Συναθλητές της και συμμαθητες της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος, τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου κοριτσιού, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE