«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

«Πάγωσε» ο Βόλος ανήμερα το Πάσχα – Πέθανε 17χρονο κορίτσι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο, από τον θάνατο μίας 17χρονης κοπέλας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για τη οικογένεια και τους φίλους της Φ.Β., η οποία έπασχε από σπάνια νόσο από τα 14 χρόνια και δυστυχώς κατέληξε νικημένη από τον θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου”, ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου. Συναθλητές της και συμμαθητες της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος, τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου κοριτσιού, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE