Η Ρωσία ανακοινώνει κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη

Η Ρωσία ανακοινώνει κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατάπαυση του πυρός γύρω από το χαλυβουργείο Azovstal στη Μαριούπολη για να επιτρέψει την εκκένωση πολιτών από τη βιομηχανική περιοχή που στεγάζει την εναπομείνασα ουκρανική αντίσταση στην πόλη-λιμάνι.

Τα ρωσικά στρατεύματα «από τις 14:00 ώρα Μόσχας (11:00 GMT) στις 25 Απριλίου 2022, θα σταματήσουν μονομερώς οποιεσδήποτε εχθροπραξίες, θα αποσύρουν μονάδες σε απόσταση ασφαλείας και θα διασφαλίσουν την αποχώρηση» αμάχων, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE