Άννα Βίσση: Πάσχα στο γυμναστήριο για την τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες

Άννα Βίσση: Πάσχα στο γυμναστήριο για την τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση, δεν φαίνεται να «υπέκυψε» στο παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού και τις «παρασπονδίες».


Όσο οι περισσότεροι απολάμβαναν το πλουσιοπάροχο πασχαλινό τραπέζι με τα παραδοσιακά εδέσματα, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο γυμναστήριο και έκανε τις ασκήσεις της. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, η τραγουδίστρια ανάρτησε stories, στα οποία φαίνεται να φορά τα αθλητικά της ρούχα και να εξασκείται για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Άννα Βίσση αγαπά τη γυμναστική και όλα αυτά τα χρόνια  την έχει εντάξει συστηματικά στην καθημερινότητά της, σε συνδυασμό με την υγιεινή  διατροφή.

bisi1
 



 
bisi2

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE