Ελλάδα - Γλύτωσε από τύχη: Οδηγός ταξί δέχτηκε σφαίρα ενώ ήταν στην εθνική οδό

Ελλάδα - Γλύτωσε από τύχη: Οδηγός ταξί δέχτηκε σφαίρα ενώ ήταν στην εθνική οδό

Από καθαρή τύχη γλύτωσε ένας οδηγός ταξί το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, όταν κινούνταν στην εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του ταξί βρισκόταν στην εθνική οδό, στο ύψος των Μεγάρων, όταν ξαφνικά μια σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του. Αμέσως σταμάτησε και διαπίστωσε πως αυτή καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Πιθανότατα η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς από γλέντι στην περιοχή, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE