ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εδωσε συγκατάθεση να κάνουν έρευνα σπίτι του και ομολόγησε τα κλοπιμαία που βρέθηκαν - Εγιναν 4 συλλήψεις

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εδωσε συγκατάθεση να κάνουν έρευνα σπίτι του και ομολόγησε τα κλοπιμαία που βρέθηκαν - Εγιναν 4 συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Στην κατοχή των υπόπτων ανευρέθηκε περιουσία που διερευνάται κατά πόσον έχει κλαπεί.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες σε έρευνα στην κατοικία 29χρονου, βάσει γραπτής συγκατάθεσης του ιδίου και εντόπισαν στην κατοικία διάφορα αντικείμενα όπως γεωργικά μηχανήματα, μπαταρίες αυτοκινήτων και άλλα εξαρτήματα. Ανακρινόμενος ο 29χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι πρόκειται για κλοπιμαία αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων που ακολούθησαν σε σχέση με την ευρεθείσα περιουσία, έγιναν έρευνες σε άλλες δύο κατοικίες και συγκεκριμένα στην κατοικία δεύτερου 29χρονου και 20χρονης, και στην κατοικία 48χρονου. Στις δύο κατοικίες ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, για την κατοχή των οποίων οι 29χρονος, 20χρονη, και 48χρονος δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE