Πούτιν: Σταθεροποιείται η οικονομία της Ρωσίας μετά τις κυρώσεις

Πούτιν: Σταθεροποιείται η οικονομία της Ρωσίας μετά τις κυρώσεις

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η οικονομία της χώρας του σταθεροποιείται μετά το πλήγμα των κυρώσεων «χωρίς προηγούμενο», λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης, όπως την χαρακτήρισε, στην Ουκρανία.

"Η ρωσική οικονομία συνεχίζει να σταθεροποιείται. Ο πληθωρισμός έχει επιβραδυνθεί, ο εβδομαδιαίος ρυθμός αύξησης των τιμών έχει πλησιάσει τα φυσιολογικά επίπεδα και οι τιμές για ορισμένα αγαθά έχουν ήδη αρχίσει να μειώνονται", δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Πρόσθεσε ότι αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες, πρώτον ότι το ρούβλι ενισχύεται και ότι υπάρχει η δυναμική της καταναλωτικής ζήτησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.