Υπό κράτηση 45χρονος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Υπό κράτηση 45χρονος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 45χρονου, ύποπτου για τον εμπρησμό αυτοκινήτου 31χρονης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, στη Λεμεσό.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για τη διάπραξη του εμπρησμού, που σημειώθηκε ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του, στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ο 45χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE