Υπό κράτηση 45χρονος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Υπό κράτηση 45χρονος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 45χρονου, ύποπτου για τον εμπρησμό αυτοκινήτου 31χρονης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, στη Λεμεσό.

Ο 45χρονος συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για τη διάπραξη του εμπρησμού, που σημειώθηκε ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του, στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ο 45χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.