Υπό 8ήμερη κράτηση 22χρονος για υπόθεση πυροδότησης κροτίδας σε όχημα στη Λεμεσό

Υπό 8ήμερη κράτηση 22χρονος για υπόθεση πυροδότησης κροτίδας σε όχημα στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 22χρονου, ύποπτου για την έκρηξη κροτίδας σε αυτοκίνητο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 20.20 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, προκαλώντας ζημιές στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου 51χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο, στα Κάτω Πολεμίδια.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος.

Ο 22χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, με δικαστικό ένταλμα, βάσει μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί ο ύποπτος, διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE