Για το πλεονέκτημα πρόκρισης στον τελικό η «Κυρία» - Η πιθανή ενδεκάδα του Κετσπάγια

Για το πλεονέκτημα πρόκρισης στον τελικό η «Κυρία» - Η πιθανή ενδεκάδα του Κετσπάγια

Με στόχο τη νίκη που της δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης έστω και μικρό, η Ανόρθωση θα υποδεχθεί απόψε (19:00) την Ομόνοια στο "Παπαδόπουλος", στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προετοιμάστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα γι΄ αυτή τη μάχη και ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό και αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ που "ψαλίδισε" τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE