LIFESTYLE

Η Ζενεβιεβ Μαζαρί επισημοποίησε την συμμετοχή της στο νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, Asia Express

Η Ζενεβιεβ Μαζαρί επισημοποίησε την συμμετοχή της στο νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, Asia Express

Η Ζενεβιεβ Μαζαρί επισημοποίησε την συμμετοχή της στο νέο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό παιχνίδι του Star, ASIA EXPRESS, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η δημοφιλής art director του GNTM & fashion expert απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, εξέφρασε την ανυπομονησία της για το πολύ επιτυχημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. Μάλιστα το χαρακτήρισε ως «την απόλυτη πρόκληση». Το ASIA EXPRESS σημειώνει επιτυχία σε παραπάνω από δώδεκα χώρες και θα συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την ευρηματικότητα τους και να έχουν τεράστια αποθέματα θέλησης αφού θα τους ζητηθεί να διασχίσουν την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα και μόνο με επίγεια μέσα!

Στην ανάρτηση της η Ζενεβιεβ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γνωστό reality μόδας. «Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί μ΄εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκορν, από τον καναπέ μου».

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε, λοιπόν, από την νέα σεζόν την Genevieve σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της συμπαρουσιαστριας στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη και να ανακαλύψουμε μαζί κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top