Τριφύλλι... ανθισμένο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριφύλλι... ανθισμένο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία Ομόνοια που… έτριβαν τα μάτια τους οι φίλαθλοι της κυρίως στο Α΄ ημίχρονο ήταν αυτή που παρουσιάστηκε την Τρίτη του Πάσχα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από το ξεκίνημα του αγώνα θέλησε να… ξαφνιάσει η Ομόνοια μες το «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ανόρθωση και τα κατάφερε.

Μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολάρα Παπουλή.

Η Ομόνοια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να ξέρει τι να θέλει μες τον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει και άλλο γκολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE