Τριφύλλι... ανθισμένο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριφύλλι... ανθισμένο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία Ομόνοια που… έτριβαν τα μάτια τους οι φίλαθλοι της κυρίως στο Α΄ ημίχρονο ήταν αυτή που παρουσιάστηκε την Τρίτη του Πάσχα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από το ξεκίνημα του αγώνα θέλησε να… ξαφνιάσει η Ομόνοια μες το «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ανόρθωση και τα κατάφερε.

Μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολάρα Παπουλή.

Η Ομόνοια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να ξέρει τι να θέλει μες τον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει και άλλο γκολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE