Στην Β. Μακεδονία βρήκαν την οικιακή βοηθό που έψαχναν στην Οδού - Πως κατάφερε να φτάσει

Στην Β. Μακεδονία βρήκαν την οικιακή βοηθό που έψαχναν στην Οδού - Πως κατάφερε να φτάσει

Στα σύνορα Βόρεια Μακεδονίας – Ελλάδα, εντοπίστηκε η 26χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο στις 13 Απριλίου από τον εργοδότη της, ιδιοκτήτη του σπιτιού που εργαζόταν, στο χωριό Οδού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», παρόλο που έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν, ενώ σημειώνεται πως με τις έρευνες δεν φάνηκε ότι είχε αναχωρήσει από κάποιο αεροδρόμιο της Κύπρου.

Η Αστυνομία αποτάθηκε στην Ιντερπόλ, δίνοντας τα στοιχεία της 26χρονης, για να ενημερωθούν οι Κυπριακές Αρχές σε περίπτωση που εντοπιστεί σε κάποια άλλη χώρα.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, η Ιντερπόλ ενημέρωση τις Κυπριακές Αρχές πως η 26χρονη συνελήφθη στην προσπάθεια της να περάσει παράνομα τα σύνορα μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η 16χρονη φαίνεται να έφυγε μέσω των κατεχομένων προς την Τουρκία και από εκεί μετέβη στα Σκόπια και προσπάθησε να εισέλθει στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, χωρίς να έχει στην κατοχή της τα απαραίτητα έγγραφα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.