Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», παρόλο που έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν, ενώ σημειώνεται πως με τις έρευνες δεν φάνηκε ότι είχε αναχωρήσει από κάποιο αεροδρόμιο της Κύπρου.
Η Αστυνομία αποτάθηκε στην Ιντερπόλ, δίνοντας τα στοιχεία της 26χρονης, για να ενημερωθούν οι Κυπριακές Αρχές σε περίπτωση που εντοπιστεί σε κάποια άλλη χώρα.
Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, η Ιντερπόλ ενημέρωση τις Κυπριακές Αρχές πως η 26χρονη συνελήφθη στην προσπάθεια της να περάσει παράνομα τα σύνορα μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η 16χρονη φαίνεται να έφυγε μέσω των κατεχομένων προς την Τουρκία και από εκεί μετέβη στα Σκόπια και προσπάθησε να εισέλθει στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, χωρίς να έχει στην κατοχή της τα απαραίτητα έγγραφα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




