Επιχείρηση της ΥΚΑΝ: Τους τσάκωσαν με «φυτώριο» κάνναβης σε αποθήκη - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Επιχείρηση της ΥΚΑΝ: Τους τσάκωσαν με «φυτώριο» κάνναβης σε αποθήκη - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήση, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και παράνομη καλλιέργεια ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.15 σήμερα το πρωί, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 37χρονος και συνοδηγός 76χρονος, οι οποίοι διαμένουν στην εν λόγω περιοχή.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία και υποστατικά των δύο υπόπτων, εντοπίστηκε σε διάφορα σημεία, κάνναβη συνολικού βάρους 1.5 κιλού περίπου.

Επίσης, σε παρακείμενη αποθήκη, ιδιοκτησίας του 76χρονου, εντοπίστηκαν 24 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους 10-80 εκ. περίπου.

Τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE