«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζουν οι εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία, στο οποίο αντικρίζουμε σπασμένα τζάμια τάξεων, καμένα αντικείμενα όπως επίσης και γραμμένες βρισιές στους τείχους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου και της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρονίκου, όλα αυτά σημειώθηκαν τις μέρες του Πάσχα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν ήδη ενημερωθεί μέλη της σχολικής εφορείας από τους υπεύθυνους του σχολείου με σκοπό να αποκατασταθούν οι ζημιές πριν την επιστροφή των μαθητών την ερχόμενη Δευτέρα.

«Τι να πώ, είναι ανεξέλεγκτη κατάσταση. Φέτος είναι το κάτι άλλο», δήλωσε υπεύθυνη για την καθαριότητα του σχολείου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE