«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζoυν εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία - «Φέτος είναι το κάτι άλλο»

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζουν οι εικόνες σε σχολείο στη Λευκωσία, στο οποίο αντικρίζουμε σπασμένα τζάμια τάξεων, καμένα αντικείμενα όπως επίσης και γραμμένες βρισιές στους τείχους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου και της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρονίκου, όλα αυτά σημειώθηκαν τις μέρες του Πάσχα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχουν ήδη ενημερωθεί μέλη της σχολικής εφορείας από τους υπεύθυνους του σχολείου με σκοπό να αποκατασταθούν οι ζημιές πριν την επιστροφή των μαθητών την ερχόμενη Δευτέρα.

«Τι να πώ, είναι ανεξέλεγκτη κατάσταση. Φέτος είναι το κάτι άλλο», δήλωσε υπεύθυνη για την καθαριότητα του σχολείου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE