ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ.Γεωργίας: Επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες - Παρακολουθούμε την κατάσταση

Υπ.Γεωργίας: Επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες - Παρακολουθούμε την κατάσταση

Η Κύπρος διαθέτει επάρκεια σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις μήνες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα συνεπεία της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και την επιβολή διεθνών κυρώσεων κατά της Μόσχας, ο κ. Καδής είχε χθες συνάντηση με αλευροβιομήχανους και εισαγωγείς σιτηρών για ανθρώπινη χρήση, με στόχο τη συζήτηση τρόπων αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στη διάθεση των εμπορευμάτων αυτών.

Ερωτηθείς για την επάρκεια των αποθεμάτων, ο Υπουργός Γεωργίας είπε πως υπάρχει επάρκεια στα σιτηρά για ανθρώπινη κατανάλωση για περιόδο τουλάχιστον τριών μηνών.

«Μπορούμε να νοιώθουμε ασφαλείς, αλλά παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση», ανέφερε

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top