ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια των Γραφείων του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα» - «Ο πολίτης να αισθάνεται ότι η Αστυνομία είναι δίπλα του»

Εγκαίνια των Γραφείων του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα» - «Ο πολίτης να αισθάνεται ότι η Αστυνομία είναι δίπλα του»

Χαιρετισμός του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Ιωσήφ στα εγκαίνια των Γραφείων της Συντεχνίας του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ για την τελετή των εγκαινίων των γραφείων της Συντεχνίας του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα».

Να συγχαρώ τον Πρόεδρο και τα μέλη της Συντεχνίας για το έργο που επιτελούν και να τονίσω ότι η Κυβέρνηση στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τα σώματα ασφαλείας.

Το έργο που επιτελούν, τις πλείστες των περιπτώσεων υπό αντίξοες συνθήκες ή με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους, είναι σημαντικής αξίας. Το όφελος που προκύπτει για την κοινωνία είναι καθοριστικής σημασίας.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολή σας είναι πολυεπίπεδες και η πολιτεία το αναγνωρίζει. Επίσης η πολιτεία αναγνωρίζει ότι η αλλαγή της νοοτροπίας της κοινωνίας μας, η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι νέες μορφές εγκλήματος που έχετε να αντιμετωπίσετε κατά την εκτέλεση της αποστολής σας, σας έχουν επιφορτίσει με επιπλέον καθήκοντα.

Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι ένας και μοναδικός. «Ο πολίτης να αισθάνεται ότι η Αστυνομία είναι δίπλα του και ενεργεί με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις βασικές ελευθερίες».

Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στην εκδήλωση σας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από πλευράς της Κυβέρνησης και του Προέδρου Αναστασιάδη καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για μετεξέλιξη της Αστυνομίας Κύπρου σ’ ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποδοτικό οργανισμό ο οποίος έχει ως αποστολή του την τήρηση της τάξης και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη με αποφασιστικότητα, και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει να αντιμετωπίσει τυχόν αρνητικά φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά καιρούς εντός της δύναμης, με στόχο πάντα η Αστυνομία να μπορεί να προστατεύσει την κοινωνία από την ανομία και την εγκληματικότητα.

Συνεχίστε την προσπάθεια τιμώντας τη στολή του αστυνομικού, παραμείνετε δίπλα στον πολίτη και συμβάλετε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στην οποία θα μπορούν να μεγαλώσουν και να δραστηριοποιηθούν με ασφάλεια τα παιδιά μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top