Συλληψη 19χρονης και 21χρονης - Συνόδευαν στην Λάρνακα παράνομη μετανάστρια με 3 ανήλικα παιδιά

Συλληψη 19χρονης και 21χρονης - Συνόδευαν στην Λάρνακα παράνομη μετανάστρια με 3 ανήλικα παιδιά

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο νεαρών γυναικών ηλικίας 21 και 19 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο συλληφθείσες εντοπίστηκαν χθες βράδυ στη Λάρνακα, να συνοδεύουν άλλη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι η 40χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά της, δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ φαίνεται να πέτυχαν την είσοδό τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, από σημείο εισόδου που δεν ελέγχεται από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, δύο άλλα ανήλικα πρόσωπα, μετέβησαν στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε επίσης, ότι είναι παιδιά της 40χρονης.

Η 21χρονη και η 19χρονη, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ η 40χρονη και τα ανήλικα παιδιά της, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.