Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά.

«Υλοποιήσαμε μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ηπειρωτική Ευρώπη», είπε συγκεκριμένα.

«Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, οι συμπολίτες μας αεροφοβικοί, φοιτητές, συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να  έχουν μια εναλλακτική συνδεσιμότητα, μετάβαση στην Ελλάδα δια θαλάσσης», σημείωσε.

Το πρώτο δρομολόγιο που θα ενώνει ακτοπλοϊκά την Κύπρο με τον Πειραιά, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου στις 12:00 από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες και θα κοστίζει 140 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των λιμενικών φόρων, μετά επιστροφής.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE