Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά.

«Υλοποιήσαμε μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ηπειρωτική Ευρώπη», είπε συγκεκριμένα.

«Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, οι συμπολίτες μας αεροφοβικοί, φοιτητές, συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να  έχουν μια εναλλακτική συνδεσιμότητα, μετάβαση στην Ελλάδα δια θαλάσσης», σημείωσε.

Το πρώτο δρομολόγιο που θα ενώνει ακτοπλοϊκά την Κύπρο με τον Πειραιά, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου στις 12:00 από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες και θα κοστίζει 140 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των λιμενικών φόρων, μετά επιστροφής.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE