Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά.

«Υλοποιήσαμε μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ηπειρωτική Ευρώπη», είπε συγκεκριμένα.

«Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, οι συμπολίτες μας αεροφοβικοί, φοιτητές, συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να  έχουν μια εναλλακτική συνδεσιμότητα, μετάβαση στην Ελλάδα δια θαλάσσης», σημείωσε.

Το πρώτο δρομολόγιο που θα ενώνει ακτοπλοϊκά την Κύπρο με τον Πειραιά, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου στις 12:00 από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες και θα κοστίζει 140 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των λιμενικών φόρων, μετά επιστροφής.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE