Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά.

«Υλοποιήσαμε μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ηπειρωτική Ευρώπη», είπε συγκεκριμένα.

«Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, οι συμπολίτες μας αεροφοβικοί, φοιτητές, συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να  έχουν μια εναλλακτική συνδεσιμότητα, μετάβαση στην Ελλάδα δια θαλάσσης», σημείωσε.

Το πρώτο δρομολόγιο που θα ενώνει ακτοπλοϊκά την Κύπρο με τον Πειραιά, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου στις 12:00 από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες και θα κοστίζει 140 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των λιμενικών φόρων, μετά επιστροφής.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE