Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Επίσημη η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά - «Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια…»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Λεμεσού – Πειραιά.

«Υλοποιήσαμε μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την Ηπειρωτική Ευρώπη», είπε συγκεκριμένα.

«Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, οι συμπολίτες μας αεροφοβικοί, φοιτητές, συμπολίτες μας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να  έχουν μια εναλλακτική συνδεσιμότητα, μετάβαση στην Ελλάδα δια θαλάσσης», σημείωσε.

Το πρώτο δρομολόγιο που θα ενώνει ακτοπλοϊκά την Κύπρο με τον Πειραιά, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου στις 12:00 από το λιμάνι Λεμεσού.

Το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες και θα κοστίζει 140 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των λιμενικών φόρων, μετά επιστροφής.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE