Η ΕΔΕΚ αποφάσισε: Ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου αύριο και εκλογές την Κυριακή

Η ΕΔΕΚ αποφάσισε: Ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου αύριο και εκλογές την Κυριακή

Την απόφαση να προχωρήσει αύριο το απογεύμα σε ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου της έλαβε την Παρασκευή η ΕΔΕΚ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΔΕΚ Μαρία Παναγιώτου, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αποφασισε την ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου με 44 ψήφους υπέρ και 1 εναντίον.

Κατά τη διάρκεια τη συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής ενημερώθηκαν τα μέλη από τον Πρόεδρο, Μαρίνο Σιζόπουλο, ενώ τοποθετήθηκε ο Νομικός Σύμβολος και τα μέλη.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αναπληρωτή προέδρου, δύο αντιπροέδρων και 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, με κάλπες που θα στηθούν σε κάθε επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE